INTRESSEANMÄLAN

Visa ditt intresse

Kul att du vill hyra en lägenhet av oss!

Nedan följer instruktioner och en förklaring om hur vår uthyrningsprocess går till – från att du gjort en intresseanmälan till dess att du har ett signerat hyreskontrakt.

Se avsnittet Krav för att hyra.

 

1. Visa intresse

För att hyra en lägenhet av oss på Linds Fastigheter behöver du visa oss ditt intresse.

Du visar oss ditt intresse genom att skicka oss en intresseanmälan via formuläret nedan.

 

2. Sedan…

Vi kontrollerar att det finns en lägenhet tillgänglig för dig. Vi ber dig sedan inkomma med anställningsbevis eller inkomstbesked för de senaste 3 månaderna. 

 

3. Svar

När en intresseanmälan är gjord kan du vänta dig ett svar från uthyrningsteamet inom 2 veckor i det fall din ansökan har gått vidare. 

Linds tillämpar ”först till kvarn”-principen efter ordningen som ansökningarna har kommit in. 

 

4. Avtal

Varken du som hyresgäst eller vi som fastighetsägare förbinder oss till något förrän dess att vi undertecknat ett giltigt hyresavtal för din önskade bostad.

 

Intresseanmälan – Formulär

Krav för att hyra lägenhet av Linds Fastigheter i Väst

För att få hyra en lägenhet hos Linds Fastigheter i väst ska du som söker vara minst 18 år, ha ett svenskt personnummer samt en egen inkomst. Som inkomst räknas lön, pension och studiemedel men inte barnbidrag eller försörjningsstöd (tidigare socialbidrag). Bostadsbidrag, aktivitetsersättning och föräldrapenning godkänns under förutsättning att ytterligare inkomst från anställning finns.

Nettoinkomsten varje månad ska motsvara minst två (2) månadshyror. I de fall inkomsten inte riktigt står i proportion till hyran kan du ändå bli godkänd som hyresgäst tillsammans med en borgensman.

Om du som intressent har betalningsanmärkningar eller någon skuld hos kronofogdemyndigheten är du välkommen att ansöka om en lägenhet tillsammans med en borgensman med god ekonomi. Därefter görs en individuell bedömning.

När du ansöker om att bo i en av Linds fastigheter i Västs lägenheter måste du vara beredd att kunna styrka din inkomst genom till exempel anställningsbevis och lönespecifikationer. Vi tar även en kreditupplysning på alla våra sökande innan de godkänns som hyresgäster hos oss.

Godkänd legitimation måste alltid uppvisas vid kontraktskrivande.

Här hittar du  olika sätt du kan komma i kontakt med oss.

KONTOR

LINDS FASTIGHETER I VÄST
VALLGATAN 8
434 30 KUNGSBACKA

 

FELANMÄLAN

För att göra en felanmälan, Ring, maila eller klicka på knappen här nadanför:

+46 (0) 736-63 71 84
info@lindfastigheter.se

Telefontid, vardagar:
Kl. 09.00-16.00